book cover

Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy

Leśniak, Władysław

Year of publication: 2002.

Przemysł fermentacyjny technologia, Podręcznik

available:

5 from 5

Author
Leśniak, Władysław
Title
Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy
ISBN
83-7011-566-7
Place of publication
Wrocław :
Publishing house
Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego,
Year of publication
2002.
Volume
343 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:579.6:577](075.8)
Object passwords
Przemysł fermentacyjny technologia
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
020
%a 8370115667
080
%a 663/664:579.6:577](075.8)
100
%a Leśniak, Władysław
245
%a Biotechnologia żywności : %b procesy fermentacji i biosyntezy /
260
%a Wrocław : %b Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego, %c 2002.
300
%a 343 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Przemysł fermentacyjny %x technologia
655
%a Podręcznik
920
%a 83-7011-566-7

Available items

1.
Accession: 054573
Signature: 54573
Status: Checked in
2.
Accession: 054574
Signature: 54574
Status: Checked in
3.
Accession: 054575
Signature: 54575
Status: Checked in
4.
Accession: 054576
Signature: 54576
Status: Checked in
5.
Accession: 062776
Signature: 62776
Status: Checked in

Most often borrowed